Service Auto Wheels

Cei care cunosc activitatea de peste un deceniu a companiei Wheels stiu care este calitatea si mai ales pretentiile legate de servicii ireprosabile. Ceea ce am realizat cu punerea in functiune a acestui service este masura egala a standardelor de calitate din Occident la care nu ne permitem sa facem nici un fel de rabat.

Autovehiculele sunt investitii scumpe de functionarea carora depinde cel mai adesea propria siguranta in trafic. Nimeni nu si-ar dori ca in spatele unei interventii mecanice sa existe un viciu ascuns care sa conduca la accident sau sa cumuleze costuri in lant.

Un service care se respecta are inainte de toate profesionisti. Ei reprezinta baza oricarei pretentii de bun simt a ceea ce se considera a fi lucrul bine facut. Ei bine, acesti profesionisti trebuie sa beneficieze de o baza materiala exceptionala. Fiecare piesa a masinii dvs. se demonteaza cu un dispozitiv destinat acestui lucru. Nimanui nu-i i-ar face placere sa auda cum suna o lovitura data cu dosul unui patent pentru a desface un amarat de surub. Chestia asta face diferenta dintre impostura si profesie.

Un service mai are nevoie de curatenie. Dar nu curatenia aceea de service ci aceea de chirurgie. La noi se lucreaza cu manusi chirurgicale tocmai pt ca atunci cand ridicati masina si ii probati functionarea sa cautati cu lupa urmele mecanicilor nostri. Avem o singura pretentie: pe cat posibil aduceti masina in service-ul nostru spalata la interior si exterior. Asta daca din pacate nu a fost adusa pe o platforma datorita unei pene inopinante in trafic.

Filozofia noastra este sa reparam cat mai bine autoturismul iar dvs sa reveniti la noi pentru a remedia ceea ce vi s-a prognozat ca se va intampla intr-o anumita perioada de timp. Practic facem o estimare a elementelor mecanice care urmeaza in mod inevitabil sa cedeze pornind de la premisa ca este mai bine sa anticipati decat sa fiti luat prin surprindere. Daca doriti reparatia sau inlocuirea acelor piese a caror durata de viata se apropie de final veti avea de optat intre o lista de piese de calitate medie si cea de origine. Alegerea o veti face cel mai bine consultandu-ne pt ca in orice tip de angrenaj mecanic ceea ce este esential trebuie sa fie in mod obligatoriu de calitate.

Wheels Services

- Reparatii mecanice
- Diagnoza electrica
- Directie
- Echilibrare roti
- Montaj anvelope/jante
- ITP – inspectie tehnica periodica