Inspectia Tehnica Periodica la Service Wheels

Daca va doriti o Inspectie Tehnica Periodica facuta ca la carte, la ...

Diagnoza

Diagnoza pe care o facem odata ce ati ajuns la noi pleaca de la o ...

Cui ne adresam

Oricarui proprietar persoana fizica sau juridica care are interesul ...

De ce service auto

Ideea acestui service ne-a venit dupa ce am inventariat o serie de ...

Piese de origine

Masinile au numeroase piese in miscare care datorita uzurii cedeaza ...

Informatii necesare

Posesorii de parcuri auto vor avea o surpriza tare interesanta cand ...

Service pentru SH-uri

Noi suntem spaima vanzatorilor de masini second hand. Avem aceasta ...

Servicii corecte

Suntem obsedati de inventarul pieselor pe care le demontam. Prin ...

Service Auto Wheels

Cei care cunosc activitatea de peste un deceniu a companiei Wheels ...

Istoricul automobilului

Nu va vom face o istorie a marcilor ci o prezentare a ceea ce este cu ...

Cum devii clientul nostru.

De cele mai multe ori din vorba in vorba...Adica cel mai probabil ...
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 558

Cum devii clientul nostru.

De cele mai multe ori din vorba in vorba...Adica cel mai probabil cineva ne-a recomandat. Se vorbeste destul despre experientele placute iar mersul la service asa ar trebui sa fie peste tot. Din pacate fiecare dintre noi au adunat cel putin o experienta nefericita la acest capitol care ne-a facut la un moment dat sa ne razgandim. Cand insa un prieten de incredere ti-a facut o recomandare credibila si stii ca acel om este un pasionat de masini, atunci cu siguranta esti eligibil pentru a ne deveni client.Ne plac relatiile de durata. Credem ca la inceput vei fi doar un client insa pe masura ce ne vei cunoaste vei gasi potrivit sa ne suni de sarbatori sa ne urezi pofta de munca. Asta inseamna ca poti sa fi prietenul nostru si din aceasta postura cu timpul ne simtim obligati sa-ti oferim cate un discount.

Mai poti devenii clientul nostru si daca ai dezvoltat o obsesie pentru masina ta. Adica sa-ti placa atat de mult ca ea sa functioneze ireprosabil incat treaba asta sa fie o adevarata pasiune. Vrem sa stii ca la Service Wheels toata lumea sufera de aceeasi afectiune patologica numita ,,boala pe masini,,. Adica asa ca de la ,,bolnav,, la ,,bolnav,, iti intelegem suferinta si iti propunem sa o tratam reciproc in acest sanatoriu unde se pleaca intotdeauna pe patru roti.

Mai ajungi pe la noi si daca te-ai saturat sa-ti plimbi masina prin service-uri de reprezentanta care iti arata dincolo de sigla de la intrare o factura de-ti vine sa mergi cu autobuzul. Se prea poate sa mai ajungi la Wheels si fiindca ti-ai reparat-o de mantuiala printr-un garaj a carui denumire de scena este ,,service auto,,. Poate ca ai inca proaspete amintirile unui mecanic intr-o salopeta ponosita, plin de ulei si cam tragator la masea intre doua lovituri de levier prin motor. Obisnuieste-te cu ideea ca in dialectul mecanicilor nostri nu exista expresia ,, da sefu, se face,, ci ,, va rugam sa mergeti cu ea ! ,, S-ar putea sa gasiti discursul angajatilor nostri cam laconic in sensul ca multe expresii pe limba lui Manivela nu fac deloc casa buna cu pretentiile patronului nostru. Asa cum se stie ca devine destul de irascibil cand gaseste vreo pata de ulei pe pardoseala service-ului sau vreun ridicat de umeri la vreo problema tehnica.

Ai sa afli ca esti clientul nostru daca ti s-a intamplat ca intr-un service oarecare sa fi plecat cu aceleasi probleme cu care ai venit, cu intarzieri si suplimentari de buget care ti s-au parut de-a dreptul aberante. Daca treaba asta iti provoaca o vie emotie, odata ajuns la noi ai sa descoperi ca si amintirile pot fi spalate cu un zambet de om multumit.

Vei descoperi ca ne place teribil cand ne spui ,, Domne, nu stiu ce are !,, Replica unui mecanic prost este ceva de genul : ,,Domne, ce Nu are !,,. La noi ai sa afli repede si ce are si mai ales ceea ce urmeaza sa aiba, pentru ca este nu este bine sa te impaci cu ideea ca orice cal putere ajunge la un moment dat o gloaba. La service wheels lucrurile stau exact pe dos.

Wheels Services

- Reparatii mecanice
- Diagnoza electrica
- Directie
- Echilibrare roti
- Montaj anvelope/jante
- ITP – inspectie tehnica periodica