Service si preparare masini de competitie

Pasiunea ne-a facut sa ne implicam in prepararea si intretinerea masinilor de curse. La Service Wheels vin cativa dintre pilotii campioni de automobilism pentru verificarile si interventiile inainte si dupa terminarea manselor de competitie tocmai datorita nivelului ridicat de exigenta pe care il avem. Sunt extrem de putine service-uri auto care se pot mandri cu asta si avem alocat un stand special pentru automobilele care participa la cele mai grele teste de anduranta. De remarcat colaborarea cu Vali Porcisteanu, unul dintre cei mai talentati piloti care ne trece pragul si de la care am reusit sa invatam ceea ce inseamna sa duci profesia la nivel de arta.
O masina preparata de competitie este supusa unor niveluri de stres mecanic pe care una obisnuita nu ar reusi sa le treaca in astfel de conditii. Dupa fiecare cursa componentele de motor, directie si suspensie sunt practic desfacute in bucati, verificate si inlocuite in functie de gradul de uzura. De reusita acestui demers tine nu numai rezultatul din clasament, dar si viata pilotului. Ne asumam o responsabilitate enorma si suntem atenti la detalii pentru ca orice eroare ne face direct raspunzatori.
Acelora care doresc sa vada cu ochii lor cum se depaneaza o masina de curse, o pot face trimitand un email de pe site-ul nostru pentru a obtine o programare.

Wheels Services

- Reparatii mecanice
- Diagnoza electrica
- Directie
- Echilibrare roti
- Montaj anvelope/jante
- ITP – inspectie tehnica periodica